ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Στο γυμναστήριο Fitness Forum στην Καρδίτσα πιστεύουμε ότι η Προπονητική Διαδικασία είναι η πιο σημαντική υπηρεσία που προσφέρει ένα γυμναστήριο στα μέλη του. Θέλουμε να προσφέρουμε στα μέλη μας τις καλύτερες συνθήκες και καθοδήγηση για να πετύχει ο καθένας ξεχωριστά τους προσωπικούς του στόχους.
Τα θεμέλια για να το πετύχουμε είναι να παρέχουμε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον και τον καλύτερο και πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Βασιζόμενοι σε αυτά τα θεμέλια έχουμε αναπτύξει μια συγκεκριμένη Προπονητική Διαδικασία για να μπορέσεις να πετύχεις τους προπονητικούς σου στόχους.
Η Προπονητική Διαδικασία στο γυμναστήριο Fitness Forum στην Καρδίτσα, αποτελείται από τρία μέρη: γνωρίμια, δημιουργία προσωπικού προγράμματος και καθοδήγηση.
ΓΝΩΡΙΜΙΑ
Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σου, θα σε συστήσουμε σε έναν από τους προπονητές μας. Όλοι οι προπονητές μας είναι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και αναπτύσσουν τις γνώσεις τους συνεχώς.
Ο προπονητής θα σου κάνει μία σείρα από ερωτήσεις για να σε γνωρίσει καλύτερα και να καταλάβει τις ανάγκες σου. Οι ερωτήσεις αφορούν στα προσωπικά σου στοιχεία, στους στόχους και ενδεχόμενα θέματα υγείας που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για την ασφάλειά σου.
Μπορούμε να συμβουλευθούμε και τον προσωπικό σου γιατρό για συγκεκριμένες οδηγίες.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Στη συνέχεια, ο προπονητής θα ετοιμάσει το προσωπικό σου πρόγραμμα. Θα λάβει υπόψιν τους στόχους σου, τον χρόνο που θέλεις να διαθέσεις, ενδεχόμενα θέματα υγείας και το προπονητικό σου επίπεδο.
Αν είσαι αρχάριος, θα υπάρξει μια μικρή περίοδος προσαρμογής πριν αρχίσεις το ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα σου θα ανανεώται ανα τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τον στόχο σου και την πρόοδο που έχεις επιδείξει.
ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
Η Καθοδήγηση είναι συνεχής. Από την πρώτη ημέρα που θα ξεκινήσεις και για όλο το διάστημα που ασκείσαι.
Ο προπονητής σου θα σου εξηγήσει το πρόγραμμά σου και θα φροντίσει να εξοικειωθείς με τους χώρους. Θα σου δείξει τα μηχανήματα και την λειτουργία τους καθώς και τις ασκήσεις και την σωστή τους εκτέλεση. Όταν αλλάζει το προγραμμά σου θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία.
Σε κάθε σου προπόνηση, θα είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει, να απαντήσει κάθε σου ερώτηση και να βεβαιωθεί ότι εκτελείς τις ασκήσεις με την σωστή τεχνική και με ασφάλεια.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.