ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στο gym Fitness Forum, στην Καρδίτσα, τα παιδικά προγράμματα γυμναστικής περιλαμβάνουν: μουσικο-κινητική αγωγή, μπαλέτο, ρυθμική γυμναστική και μοντέρνο χορό για κορίτσια ηλικίας 3.5 χρονών και άνω. Τα Apps Παιδιών™ (Kids Apps™) του Fitness Forum στοχεύουν στη βελτίωση της μυϊκής συναρμογής, της ευκινησίας και της ευλυγισίας των μικρών κοριτσιών. Παράλληλα, τα μαθήματά μας αναδεικνύουν την χάρη, τον ρυθμό και την θηλυκότητα. Τα παιδιά διασκεδάζουν γιατί το παιχνίδι γίνεται μάθημα και το μάθημα παιχνίδι
Οι επαγγελματίες του Fitness Forum Gym εγγυώνται την σωστή εκγύμναση των μικρών αθλητριών αλλά και την κοινωνικοποίησή τους μέσα από σύγχρονες διδακτικές και ψυχαγωγικές μεθόδους. Δώσε στο παιδί σου την ευκαιρία που του αξίζει. Θα χαρούμε να δούμε και το δικό σου παιδί στα παιδικά προγράμματά μας.
Δες το πρόγραμμα των Ομαδικών Μαθημάτων εδώ.
0
Αίθουσες
0
Προγράμματα
0
Trainers

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κλίκαρε στα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν για να μάθεις περισσότερα.

Μπαλέτο – Μουσικοκινητική Αγωγή
Μπαλέτο – Μουσικοκινητική Αγωγή

Μυική Ενδυνάμωση, Τόνωση, Γράμμωση

Μοντέρνος Χορός
Μοντέρνος Χορός

Μυική Ενδυνάμωση, Τόνωση, Γράμμωση

Ρυθμική
Ρυθμική

Μυική Ενδυνάμωση, Τόνωση, Γράμμωση

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.