ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

FITNESS FORUM

To γυμναστήριο Fitness Forum άνοιξε τις πόρτες του το 1992 στην Καρδίτσα προσφέροντας σου μέχρι και σήμερα τις καλύτερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες στην πόλη. Οι εγκαστάσεις μας εκτείνονται σε 1,000 τ.μ. και σου παρέχουμε όχι μόνο υπηρεσίες για γυμναστηρίο, personal training και προγράμματα για παιδιά αλλά και υπηρεσίες για ομορφιά και ευεξία.
Είμαστε στη βάση μας μία οικογενειακή επιχείρηση και αυτό είναι το πνέυμα που διέπει τη λειτουργία μας. Σεβασμός, εμπιστοσύνη και φροντίδα. Κάθε μέλος μας είναι μοναδικό και στόχος μας είναι να καλύψουμε τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τους στόχους σου.
Για να εξασφαλίσουμε αυτό το αποτέλεσμα ακολουθούμε πάντα μια σείρα από βήματα: οι συνεργάτες μας είναι εξιδεικεύμενοι στον τομέα τους με αναγνωρισμένα πτυχία, οι εγκαταστάσεις μας συντηρούνται και ανανεώνονται συνεχώς, οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται πάντα στις νέες τάσεις και μεθοδολογίες, και πάνω απ’ όλα φροντίζουμε να ακούμε τις δικές σου ανάγκες και προτάσεις!

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

To γυμναστήριο Fitness Forum στεγάζεται σε ένα ενιαίο κτίριο που χτίστηκε από την αρχή βασισμένο σε ειδικά σχέδια για να είναι όλοι οι χώροι μας λειτουργικοί, φιλόξενοι και ασφαλείς. Το κτίριο εκτείνεται σε 1,000 τετραγωνικά μέτρα και είναι χωρισμένο σε τέσσερα επίπεδα.
Μπαίνοντας στο γυμναστήριο θα βρεθείς στο ισόγειο. Θα συναντήσεις πρώτα τη reception και το φιλικό προσωπικό μας που θα σε ξεναγήσει στους υπόλοιπους χώρους και θα σε ενημερώσει για τις υπηρεσίες μας. Στον ίδιο επίπεδο βρίσκεται ο χώρος του Cardio Theatre (ηλεκτρονικά μηχανήματα) καθώς και τα personal μηχανήματα Power Plate, Power Slim και Vacu.
Ένα επιπέδο κάτω θα βρεις το χώρο του Fitness & Weights. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος αποκλειστικά με μηχανές δύναμης, ελεύθερους πάγκους και ελεύθερα βάρη και εκτείνεται σε 250 τετραγωνικά μέτρα. Η μεγάλη έκταση του χώρου δίνει τη δυνατότητα να γυμναστούν ταυτόχρονα πάνω από 60 άτομα με άνεση.
Στον πρώτο όροφο του κτιρίου βρίσκεται η αίθουσα του Small Group Personal, οι χώροι του Beauty Salon καθώς και τα ανδρικά και γυναικεία αποδυτήρια.
Στον δεύτερο όροφο θα συναντήσεις τις δύο αίθουσες Ομαδικών Προγραμμάτων και τον χώρο του Κομμωτηρίου.

Η συστηματική εκγύμναση:

ενισχύει την αυτοπεποίθηση,

προκαλεί καλή ψυχολογική κατάσταση,

και βελτιώνει την πνευματική διαύγεια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Στο γυμναστήριο Fitness Forum πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να νιώθεις χαρούμενος!
Η ποικιλία των υπηρεσίων μας έχει ως στόχο να καλύπτει όλες τις ανάγκες, ανεξάρτητα από την ηλικία και το προπονητικό σου επίπεδο.
Δες παρακάτω όλες τις υπηρεσίες μας και κλίκαρε σε αυτές που σε ενδιαφέρουν για να μάθεις περισσότερα.

FITNESS & WEIGHTS

Ο χώρος του Fitness & Weights είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα δύναμης, ελεύθερους πάγκους και ελεύθερα βάρη. Η μεγάλη ποικιλία του εξοπλισμού καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών για μια ολοκληρωμένη προπόνηση δύναμης και όχι μόνο!

CARDIO THEATRE

Ο χώρος του Cardio Theatre είναι εξοπλισμένος με τα ηλεκτρονικά μηχανήματα αεροβίωσης. Διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά, step και wave είναι οι συμμαχοί σου για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, να χάσεις βάρος και όχι μόνο!

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στο Fitness Forum Gym λειτουργούν δύο αίθουσες για ομαδικά προγράμματα προσφέροντάς σου πληθώρα ομαδικών μαθημάτων. Μαθήματα με στόχο τη μυϊκή ενδυνάμωση, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την ενδυνάμωση του κορμού, ή για να εκτονωθείς χορεύοντας είναι μερικές μόνο από τις επιλογές!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Στο γυμναστήριο Fitness Forum ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα για να εξασφαλίσουμε ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας θα δημιουργήσουν το προσωπικό σου πρόγραμμα και θα σε καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Από τις υπηρεσίες μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν προγράμματα για τα παιδιά! Χρησιμοποιώντας σύγχρονες διδακτικές μεθόδους, τα προγράμματα συνδυάζουν τη γυμναστική με το παιχνίδι για να είναι ευχάριστα και διασκεδαστικά για τα παιδιά.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο γυμναστήριο Fitness Forum διαθέτουμε ανδρικά και γυναικεία αποδυτηρία. Στους χώρους των αποδυτηρίων θα βρεις ερμάρια για να φυλάξεις τα πράγματα σου, wc και φυσικά ντουζιέρες για να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό ντους μετά την προπόνησή σου.
Διαθέτουμε επίσης αυτόματους πωλητές με ενεργειακά ποτά, πρωτεϊνικές μπάρες και νεράκια που μπορείς να απολάυσεις κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνησή σου!
Μην ξεχάσεις να κλείσεις ραντεβού! 
Κλείσε ραντεβού για να προγραμματίσεις
την προπόνηση σου για Fitness, Ομαδικά Προγράμματα ή Personal Training.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.