ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Στο γυμναστήριο Fitness Forum στην Καρδίτσα πιστεύουμε ότι η απώλεια βάρους βασίζεται στο τρίπτυχτο: σωματική άσκηση, ισορροπημένη διατροφή και τεχνολογία.
Γνωρίζουμε ότι η απώλεια βάρους είναι μια σημαντική δέσμευση για εσένα. Για να πετύχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και να τα διατηρήσεις μακροχρόνια είναι απαραίτητο να υιοθετήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Θα είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να μείνεις κινητοποιήμενος, να σε υποστηριξούμε, να σε ενθαρρύνουμε σε κάθε σου βήμα και να πετύχεις τον στόχο σου με ασφάλεια και μακροχρόνια αποτελέσματα!
Στο Fitness Forum gym προσφέρουμε πολλές επίλογες υπηρεσιών αδυνατίσματος, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις, να συνδυάσεις αλλά και να ανανεώσεις τις υπηρεσίες που προτιμάς για να διατηρείς αμείωτο το ενδιαφέρον σου και να πετύχεις τον στόχο σου.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όταν αναφέρουμε το αδυνάτισμα και την απώλεια βάρους, σχεδόν πάντα θα αναφερθούν δίαιτες και προγράμματα για εύκολα και γρήγορα αποτελέσμάτα. Φυσικά, όλοι θέλουμε να απαλλαχτούμε από το περιττό βάρος όσο πιο ανώδυνα γίνεται, όμως είναι σημαντικό να αποφύγουμε επιζήμιες συνέπειες στον οργανισμό και στο σώμα μας.
Στο γυμναστήριο Fitness Forum συνδυάζουμε τα εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα με την ασφάλεια. Ο στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε και να αυξήσουμε τον μεταβολισμό σου μέσα από την άσκηση, την υγιεινή διατροφή και την τεχνολόγια. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε την απώλεια λίπους, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την μυική σου μάζα πετυχαίνοντας τα μέγιστα αποτελέσματα.
Μία από τις πιο δημοφιλής υπηρεσίες μας για την απώλεια βάρους είναι το «Μεταβολικό Αδυνάτισμα», μία μέθοδος personal training που ενισχύει τον μεταβολισμό και αυξάνει τις καύσεις. Ωστόσο δεν μένουμε εκεί, στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται: Group TRX, Vacu, Power Slim, Power Plate, Σωματομέτρηση, Ηλεκτροθεραπέια, Θερμοθεραπεία, υπηρεσίες και θεραπείες για την απαλλαγή από την κυτταρίτιδα και τη σύσφιξη του σώματος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Στο γυμναστήριο Fitness Forum θα σε βοηθήσουμε να απαλλαχτείς από το περιττό βάρος εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Δες παρακάτω όλες τις υπηρεσίες αδυνατίσματος και κλίκαρε σε αυτές που σε ενδιαφέρουν για να μάθεις περισσότερα.

ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Μέθοδος Personal Training που ενισχύει τον βασικό μεταβολισμό και τις καύσεις. Βασίζεται στη διαλλειματική προπόνηση με πολλές εναλλαγές στο ασκησιολόγιο, στην ένταση και στη διαρκεία εκτέλεσης των ασκήσεων.

GROUP TRX

Μία ειδική μέθοδος προπόνησης με ιμάντες που αξιοποιεί τη βαρύτητα για την ρύθμιση της επιβάρυνσης. Γυμνάζεται γενικά όλο το σώμα, καθώς όλες οι ασκήσεις εκετελούνται με το βάρος του σωμάτος, και ειδικά οι κοιλιακοί και ραχιαίοι μύες.

POWER PLATE

Το κορυφαίο μηχάνημα δόνησης αποκλειστικά στο Fitness Forum. Μια εναλλακτική μέθοδος προπόνησης που βοηθάει να βελτιώσεις την αντοχή, τη δύναμη και την ευελιξία σε ολόκληρο το σώμα σου, αφιερώνοντας μόνο 20 λεπτά για κάθε προπόνηση.

POWER SLIM

Το Power Slim ανήκει στην κατηγορία των personal medical aesthetic μηχανημάτων. Η άσκηση συνδυάζεται με το υπέρυθρο φως και τον ιονισμό πετυχαίνοντας: αδυνάτισμα, λιπόλυση, μείωση κυτταρίτιδας, βελτίωση της εικόνας του δέρματος και παραγωγή κολλαγόνου.

VACU – BODY SPACE

Το Vacu είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα για λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! Η άσκηση εκτελείται σε συνθήκες υποπίεσης πετυχαίνοντας αιμάτωση των “προβληματικών” περιοχών και ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος για να χάσεις πόντους και να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα.

ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΗΣΗ

Με τη Σωματομέτρηση μπορείς να μάθεις το ποσοστό λίπους στο σώμα σου. Θα σε βοηθήσει να θέσεις τους καταλληλότερους στόχους για εσένα καθώς και να έχεις μετρήσιμα αποτελέσματα της προόδου σου.

TOTAL ENERGY (ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ)

Με την Ηλεκτροθεραπεία μπορείς να βελτιώσεις τα σημεία ή τις περιοχές σου σώματος που θέλεις ξεκούραστα και ανώδυνα. Κάθε συνεδρία διαρκεί 30-40 λεπτά και πετυχαίνεις μείωση λίπους, σύσφιξη και απαλλαγή από την κυτταρίτιδα.

VIBROSAUN (ΘΕΡΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ)

Το Vibrosaun είναι μια θεραπευτική σάουνα που διεγείρει τα αποτελέσματα της άσκησης σε επικλινή θέση. Μερικά μόνο από τα οφέλη που προσφέρει είναι: ανακούφιση από τους μυικούς πόνους, ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος και μέιωση του άγχους.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.